Yrityksen arvot ja toimintaperiaatteet:

Asiakaslähtöisyys

Tasa-arvo

Yksilöllisyys

Eettisyys

Aitous

Tietoa yrityksestä ja palveluiden toteuttamisesta

Aito yhteys tarjoaa terapia- ja neuvontapalveluita. Palveluiden tavoitteena on tukea ihmisten hyvinvointia ja arjen sujuvuutta auttamalla parisuhdeasioissa, perhe-elämässä sekä tukea kokonaisvaltaisesti mielenhyvinvointia. Työskentelyn lähtökohtana ovat asiakkaan vahvuuksien ja voimavarojen löytäminen ja vahvistaminen. Palvelemme yksilöitä, pareja ja perheitä erilaisissa elämäntilanteissa ja ongelmissa.

Terapia ja neuvontapalveluiden lisäksi Aito yhteys tarjoaa sosiaalihuollon mukaisia palveluita. Yksityiset sosiaalihuollon palvelut toteutetaan asiakaan kotona tai muussa hänen omassa ympäristössään. Sosiaalihuollon palveluita joita Aito yhteys tuottaa ovat ammatillinen tukihenkilötoiminta, perhetyö, lapsiperheiden kotipalvelu, sosiaalihuollon mielenterveyspalvelut aikuisille ja sosiaaliohjausta lapsiperheille. Sosiaalihuollon palveluiden myöntämisestä päättää sosiaalitoimi ja yhteistyötä tehdään perheen oman sosiaalityöntekijän kanssa. Sosiaalihuollon palvelut ovat tarjolla Ilmajoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan kunnissa. Minna Lehtinen

Ajattelen, että jokaisessa ihmisessä on hyvää ja erityistä. Uskon, että vahvuuksien ja voimavarojen kautta löytyy apu moneen ongelmaan ja haasteeseen. 

Minua on kuvailtu helposti lähestyttäväksi ja empaattiseksi ihmiseksi. Minulla ei ole kenellekään valmiita vastauksia, olen rinnalla kulkija ja ihmettelen sekä pohdin asiakkaan kanssa asioita ja sitä kautta etsimme oivalluksia ja mahdollisia vastauksia asiakkaan ja perheen kysymyksiin. 

Olen ihmisenä hyvin ymmärtäväinen ja avoin. Kohtaan ihmiset omana itsenäni ja haluan luoda asiakkailleni mahdollisimman turvallisen ja luotettavan ilmapiirin keskustella asioista. 

Minulla on halu kehittää itseäni ja halu oppia uutta. Jokainen kohtaaminen asiakkaideni kanssa opettaa minua. Itselleni tärkeitä arvoja asiakastyössä ovat parisuhde, kehollisuus, hyvinvointi, perhe ja lapset. 

Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja, lastenohjaaja ja yhteisöpedagogi (AMK)

Ammatillinen lisäkoulutus:

  • Perhe- ja paripsykoterapeuttiopiskelija (valmistuminen 2026)
  • Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Siria sertifioitu lyhytterapeutti)
  • Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)
  • Auktorisoitu seksuaalineuvoja
  • Perhearviointi-menetelmäkoulutus
  • NLP-ohjaaja
  • Parisuhteen palikat ohjaaja
  • Koulutettu Doula
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
  • DKT perusteet ja taitoalueet

Tietosuojaseloste

Omavalvontasuunnitelma